Albert Maljaars

 • Ik ben Albert Maljaars, 28 jaar oud en getrouwd met Saskia. Ik ben opgegroeid in Aagtekerke en sinds ons trouwen in 2008 wonen we in Westkapelle, waar we het erg naar ons zin hebben. Mijn werk is ook binnen de gemeentegrenzen en wel in Meliskerke. Als projectleider bij Bouwbedrijf Meliskerke, begeleid ik bouwprojecten van eerste klantcontact tot de oplevering. Een erg afwisselende baan.

  Sinds 2007 ben ik als steunfractielid betrokken bij de sgp-cu fractie in de gemeente veere. Bij de verkiezingen van 2010 haalde de sgpcu net te weinig stemmen voor een 5e raadszetel. Een plaats in de raad zat er voor mij toen nog niet in. In deze periode was ik wel commissielid. Eerst van de commissie FBA, later van de commissie MO. Sinds de verkiezingen van Maart 2014 ben ik raadslid en lid van de commissie RO (ruimtelijke ontwikkeling).

  Zoals bij elke SGP volksvertegenwoordiger is mijn belangrijkste drijfveer om overeenkomstig Gods woord. Zoals de wijze koning Salomo het verwoord in het Bijbelboek Prediker: "Vrees God, en houd Zijn geboden, want dit betaamt allen mensen".

  Vanwege mijn werk binnen de gemeentegrenzen en in de bouw is het voor de hand liggend dat ik vooral inzet op een goed klimaat voor ondernemers waarbij werkgelegenheid binnen de gemeente behouden of zelfs aangetrokken wordt. Een onderdeel hiervan is het beoordelen van ruimtelijke plannen van ondernemers, die vooruit willen.

  Ik ben contactpersoon voor de kernen Westkapelle en Meliskerke

  Naast het werk voor de gemeenteraad ben ik diaken in de gereformeerde gemeente van Westkapelle.