Gert-Jan Segers komt naar Vrouwenpolder en gaat graag met u in gesprek

01 Gert-Jan Segers.jpgwoensdag 09 november 2022 17:20

Onze politiek leider Gert-Jan Segers komt 14 november a.s. op bezoek in gemeente Veere. ’s Avonds wil hij in Vrouwenpolder graag met inwoners het gesprek aangaan over de thema’s stikstof en woningbouw.

Ook in de gemeente Veere leven veel zorgen over het stikstofprobleem. Hoe zorgen we ervoor dat een waardevolle economische sector niet eenzijdig aangepakt wordt en dat de natuur van bijvoorbeeld De Manteling echt herstelt? En hoe gaan we tegelijkertijd voorzien aan de behoefte aan meer woningen in de gemeente? Hoe moet het vertrouwen terugkeren en hoe kan de kloof tussen stad en platteland gedicht worden?

Gert-Jan Segers: “Je ziet de scheuren door onze samenleving lopen. Stad tegen platteland. Randstad versus regio. En deze tegenstelling dreigt ons van elkaar te vervreemden. Dat is buitengewoon zorgelijk."

Hij vindt dat de politiek in gesprek moet, vooral met de samenleving. "Want die ziet te vaak een onmachtige en veel te technocratische overheid en veel te weinig een overheid van de menselijke maat, van dienstbaarheid, een overheid die zich sterk maakt voor de zwakkeren."

Daarover gaat hij graag het gesprek aan. Maandagavond 14 november zal Gert-Jan in Hotel Breezand (Zandbank 1, Vrouwenpolder) eerst zijn gedachten bij het thema delen, waarna hij bij een borrel met rondvraag in gesprek met u wil gaan. Vanaf 20.15 uur bent u van harte welkom. Graag tot dan!

« Terug

Reacties op 'Gert-Jan Segers komt naar Vrouwenpolder en gaat graag met u in gesprek'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.