Even voorstellen: Peter Kemp

Peter Kemp.jpegzaterdag 12 februari 2022 22:05

In de periode richting de Gemeenteraadsverkiezingen, stellen onze kandidaten zich aan u voor. Vandaag: Peter Kemp.

Wie ben je?

Ik ben Peter Kemp en sinds 2002 woon ik met veel plezier in Zoutelande. Ik heb een ruime werkervaring in verschillende sectoren van de gezondheidszorg. Momenteel ben ik locatiemanager van diverse ouderenzorglocaties in de gemeente Veere.

Wat vind je belangrijk?

Als mede-inwoner van de gemeente Veere vind ik het belangrijk om me in te zetten voor de leefbaarheid in onze kernen. Voor nu en voor de volgende generaties. Samen aan de slag om het vele goede in onze gemeente te behouden en waar nodig te verbeteren. Laten we beseffen dat we daar als inwoners een positieve bijdrage kunnen leveren aan het samenleven in onze gemeente Veere. Waar iedereen kan meedoen en waar de overheid dienstbaar is aan de burgers en bescherming biedt voor de kwetsbaren. Daarbij laat ik mij inspireren door christelijke waarden als zorg voor elkaar en zorg voor de schepping. Mijn speerpunten voor de komende periode zijn een toegankelijke, toekomstbestendige gezondheidszorg, betaalbare en voldoende huisvesting voor starters en senioren en aandacht voor duurzaamheid.

Waarom ChristenUnie?

Wat mij aanspreekt bij de ChristenUnie is de vertaling van de kracht van geloof, hoop en liefde naar een politiek van dienstbaarheid aan en bondgenootschap met de samenleving. Daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren.

« Terug

Reacties op 'Even voorstellen: Peter Kemp'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2022

november

mei

april

maart

februari